İskenderun, başkanıyla spor yaptı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sağlıklı yaşam için her hafta sonu düzenlenecek olan spor etkinliklerinin ilkinde vatandaşlarla birlikte yürüyerek, sabah sporu yaptı.

Atatürk Anıt Alanı önünden başlayıp, sahil boyunca yelken kulübüne kadar devam eden ve aynı rota üzerinden geri dönülen yürüyüşte Başkan Tosyalı’ya eşi Arife Tosyalı da eşlik etti.

Başkan Tosyalı, vatandaşların spora teşvik edilmesi amacıyla her hafta sonu bu etkinlikleri gerçekleştireceklerini belirterek, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti.

Türkiye’nin en güzel sahili boyunca sağlık için yürümenin  ayrıcalığını yaşadıklarını söyleyen Başkan Tosyalı, “Sağlıklı ve zinde bir yaşam için, spor kültürünü geliştirmek adına düzenlemiş olduğumuz sabah sporu etkinliğimizi profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirdik. Belediye olarak sağlıklı yaşam adına etkinliklerimiz ve aktivitelerimizi sürdüreceğiz. Bu etkinlikteki amacımız; vatandaşımızı spor yapmaya teşvik etmek ve her hafta devam edecek etkinliklerle halkımızla kucaklaşmaktır” dedi.

Sabah sporu etkinliğine katılan vatandaşlar ise düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın