Anadolu’nun en büyüğü yine zirvede

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında geçen yıl olduğu gibi zirve bu yıl da değişmedi. Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik, üç yıl üst üste birinci toplamda ise dördüncü birinciliğine ulaşarak Anadolu 500’ün 10 yıllık tarihinde en çok birincilik alan şirket olmayı başardı.

Birçok başarı hikâyesinin kahramanı olan Anadolu firmalarının Ekonomist Dergisi’ndeki araştırmasında rekora koşan Tosyalı Holding’in başarısında yenilikçi ve özverili çalışmalarıyla, yurt içinde ve yurt dışında kazandırdığı tüm yatırımlarla sektörün öncüsü Fuat Tosyalı’nın imzası var.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek,  “Kurulduğumuz günden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarda, Türkiye ekonomisinin geleceğine katkıda bulunmayı ilke edindik. Bugün geldiğimiz noktada, Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında üst üste 3 yıldır birinci olmanın ve 10 yıldır da en çok birincilik alan şirket olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda en büyük pay sahibi ise tabii ki çalışanlarımız. Bu vesileyle tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve bizlere güvenen müşterilerimize teşekkür ediyorum. 2020 için öncelikli hedefimiz dünya demir-çelik şirketleri arasında ilk 20’de yer almak ve kapasitemizi 10 milyon tona çıkarmaktır” dedi.

Bir cevap yazın