Komşu ilçeden vefa ziyareti

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, önceki görev yerlerinden Erzin’in mahalle muhtarları ile Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ile kahvaltıda buluştu.

İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde 3′ Nolu Sosyal Tesis’de düzenlenen kahvaltıya, Kaymakam İskender Yönden ve Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci’nin yanısıra, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin de katıldı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, görev yaptığı her ilçenin kendisini için özel bir yeri olduğunu belirterek, ”Erzin benim daha önce görev yaptığım güzel bir kent. Orada da önemli hizmetler yaptık. Sizleri şimdi İskenderun’da konuk ettiğimiz için son derece mutluyum. Hoş geldiniz şerefler getirdiniz” dedi.

Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve Erzin mahalle muhtarları da İskenderun’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, Kaymakam Yönden’e Erzin’de yaptığı çalışmalar için teşekkür ederken, İskenderun’daki çalışmalarında da hem kendisine, hem de Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.

Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve Erzin mahalle muhtarları, günün anısına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Başkan Fatih Tosyalı’ya plaket taktim etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, konuklarıyla kısa bir İskenderun turu attıktan sonra, kaymakamlık binasında ağırladı.

Bir cevap yazın