İskenderun’daki öğrencileri sevindiren imza

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz ile birlikte Sosyal, Sanatsal, Bilimsel Ve Sportif Faaliyetler İşbirliği Protokolü’ne imza attı.

Protokol kapsamında, bu hafta sonu 2019-2020 eğitim öğretim yılı ilk yarıyıl tatiline girecek olan anasınıfı öğrencilerinden başlamak üzere 12. Sınıf öğrencileriin hepsine dağıtılmak üzere ‘Ücretsiz Lunapark Biletleri okul müdürlerine teslim edildi.

İskenderun’da bulunun tüm okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen protokol imza töreninde kısa bir konuşma yapan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “55 bin öğrenciye hitap edecek bir çalışma ile bugün karşınızdayız. Biz kaymakamlık olarak ‘Ücretsiz Lunapark Bileti’ çalışmasıyla bizlerden talepte bulunan Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyoruz. Şuanki rakamı ile 120 Bine yakın bedava bileti tanesi 5 tl’den 600 Bin TL’lik fişleri okul müdürlerimize öğrencilere verilmek üzere takdim edeceğiz. Amacımız çocuklarımız ilk yarıyıl tatilinde keyifli vakit geçirsin” dedi.

Öğrencilerin ara yıl tatilinde keyifli ve neşeli zaman geçirmelerini temenni eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Yapacağımız hayırlı hizmetimiz siz değerli okul müdürlerimiz aracılığıyla anasınıfından başlayarak 12. Sınıflara kadar tüm öğrencilerimize ulaşacak. İskenderun’da 117 resmi ve 26 özel okul olmak üzere 58.100 öğrencimize yaklaşık 120 bin bileti ilk dönem ara tatilinde keyifli bir zaman geçirebilmeleri adına hediye olarak veriyoruz. Bu konuda da kaymakamımızdan destek istedik. Ben başta kaymakamlığımız olmak üzere, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze ve siz değerli müdürlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından olan ‘Ücretsiz Lunapark Bileti Protokolü’ İskenderun Belediyesi brifing salonunda İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz tarafından imzalanarak, biletler okul müdürlerine dağıtıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, protokol sonrası başkanlık makamında okul müdürleri ile bir araya gelerek, okulların sosyal donatı alanından çevre düzenlemesine kadar birçok konuda talep ve önerilerini dinledi.

Bir cevap yazın