Sanayi esnafı İskenderun’un yöneticilerini ağırladı

İskenderun Belediye Meclis Üyesi Seçkin Yıldırımöz, ilçe protokolü ile sanayi esnafını birlik ve beraberlik kahvaltısında buluşturdu. Açık havada, samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, meclis üyeleri ve sanayi esnafı katıldı.

Kahvaltıya ev sahipliği yapan meclis üyesi Seçkin Yıldırımöz,esnaf ile seçilmiş ve atanmış bürokratların bir arada olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, herkesin Mevlid Kandili’ni kutlayarak, böyle mübarek bir günde esnafla birarada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ifade eden Başkan Tosyalı, kendisinin de sanayinin içinden geldiğini vurguladı.


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, halkın mutluluğu ve refahının herşeyin üstünde olduğunun altını çizerek, “El birliği ile kentimize hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Şu birliğimizin tablosu bile çok memnuniyet verici.. İnşallah daha güzel hizmetleri hep beraber yapacağız. Her zaman emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz” dedi.

Sorun ve sıkıntılarını anlatma fırsatı bulan esnaf da, bu organizasyonların sık sık olmasını temenni etti.

Bir cevap yazın