‘İSTE’diğimiz iyi haber tam da bu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Tosyalı ziyaretine Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Suzan Şahin, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İSTE Rektörü Türkay Dereli, TOBB heyeti ve işadamları da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sayın Hisarcıklıoğlu uzun yıllardır ülke ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında yoğun bir gayret gösteriyor. Kendisine ve TOBB heyetine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hoşgeldiniz, şerefler getirdiniz” dedi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise İskenderun’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “İskenderun gerek limanları, gerek sanayisi ve diğer ekonomik değerleri ile ülke ve bölge genelinde önemli bir şehir. Sizlere de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na  üzerine ‘İskenderun’a Değer’ yazılı 5 Temmuz İskenderun Spor forması ile günün anısına plaket takdim etti.

Hisarcıklıoğlu da Başkan Tosyalı’ya TOBB tarafından bastırılan Dede Korkut Kitabı hediye etti.

Yeni fakülte için işbirliği protokolü imzalandı

Daha sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’yu ziyaret eden, Hisarcıklıoğlu, burada TOBB himayesinde İskenderun, Dörtyol ve Erzin TSO başkanları ile İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü arasında, İSTE’ye yeni bir fakülte binası yapılması için işbirliği protokolü imzalandı.

Bir cevap yazın