Vatandaş istedi, Başkan yaptı!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Daha temiz bir İskenderun’ hedefiyle ihtiyaç duyulan noktalar için yeni çöp konteynerleri ile taziye evleri ve çadırlarda kullanmak üzere yeni masa ve sandalye temini gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin muhtelif yerlerine dağıtılacak olan yeni çöp konteynerleri ile masa ve sandalyeleri inceleyen Başkan Tosyalı, şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla yıpranmış konteynerlerin yenileriyle değiştirileceğini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Başkan Tosyalı, vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak çöp konteyneri bulunmayan cadde ve sokaklara konteyner yerleştirileceğini belirterek, “Bunların yanısıra taziye evlerimiz ve çadırlarımızda kullanmak üzere yeni masa ve sandalye teminini gerçekleştirdik. Halkımızın tüm taleplerini imkânlar ölçüsünde değerlendiriyor hemen uygulamaya geçiyoruz. İskenderun için çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın