CHP Heyeti’nden Başkan Tosyalı’ya ziyaret

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti. İskenderun’u elbirliği içerinde, ortak akılla hak ettiği noktaya taşıyacaklarını ifade eden Başkan Tosyalı’ya CHP Heyeti çiçek takdim ederek, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kimseyi ayırt etmeden insanı merkeze alan çalışmalar yapmaktayız. Yapılan hizmetlerde ve faaliyetlerde mutlaka ilgili kişilerden, kurumlardan veya muhtarlarımızdan görüş öneri ve düşüncelerini alıyoruz. Siyasi partilerimiz ile halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyor, sizlerin görüş ve fikirlerine büyük önem veriyoruz” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da halka hizmet noktasında belediyelere büyük görevler düştüğünü belirterek, “Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın