‘Sağlığını Seç, Kanseri Erken Tanı’

İskenderun Belediyesi, sağlık açısından oldukça önem arz eden kanser hastalığı ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla ‘Sağlığını Seç, Kanseri Erken Tanı’ konulu panel düzenledi.

İSTE’de düzenlenen panele İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Akkoca, Trakya Üniv. Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Doç. Or, Tuğrul Demirel, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Yasemin Kılıç Öztürk, İskenderun Devlet Hastanesi Hemşire Gülten Önen, Diyetisyen Gül Önal, Gaziantep Üniversite Onkoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatih Teker, Kanserle Dans Derneği Başkan Yardımcısı Güzin Yıldırım’ın konuşmacı olduğu panelde, kanser hastalıkları ve tedavi yöntemleri, doğru beslenmenin önemi ile erken tanının önemine dikkat çekildi.

Belediye olarak toplumu ilgilendiren farklı konularda etkinler düzenlemeye ve insan odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, panele katılarak, halkı bilgilendiren konuşmacılara İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte plaket takdim etti.

Bir cevap yazın