4. Hatay Tarım Fuarı’na davetlisiniz

Hatay’da bu yıl 4.sü düzenlenecek olan “Tarım Fuarı” kapılarını ziyaretçilerine ay sonunda açacak. Elka Fuarcılık Limited Şirketi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen; Tarım ve Orman Bakanlığı, Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Ticaret Borsası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Antakya Belediyesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, KOSGEB başta olmak üzere, ilgili kurum ve kuruluşların destekleri ile hazırlanan 4.Hatay Tarım Fuarı, 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Hatay Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.

Bu yıl 4.sü düzenleneceği duyurulan fuarda; traktörler, tarımsal mekanizasyonlar, tarımsal alet ekipman ve teknolojiler, gübre, tohum, fidan çeşitleri, tarımsal gıdalar ve ürünler, danışmanlık firmaları ve finans sektörü başta olmak üzere, tarım ile ilgili her konuda ürün ve hizmet sergilenecek. Birbirinden keyifli yarışma ve etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan fuarın, bölge ve ülke ekonomisine olumlu katkılarda bulunması amaçlanıyor.


Katılımın ve ziyaretin yoğun olacağı 4. Hatay Tarım Fuarı, dört gün süresince, bölge çiftçisini son gelişmelerden haberdar ederken, tarım ile ilgili her türlü ürün ve hizmeti topluca görme ve inceleme imkanı da sunacak. Bu arada girişlerin ücretsiz olduğu 4. Hatay Tarım Fuarı, sabah 9:30 akşam 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bir cevap yazın