İskenderun Basını Mehmetçiğin yanında

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC) üyeleri, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi işbirliğiyle Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçik için kan bağışında bulundu.

Atatürk Anıtı Alanı’ndaki Kızılay Kan Evi’nde gerçekleşen kan bağışı etkinliğine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ile emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, kan bağışında bulunmalarının nedeninin harekat için kan bağışının önemine dikkat çekmek olduğunu belirtirken, harekatı gerçekleştiren Mehmetçiğe başarılar dilerken, kan bağışına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kan bağışının önemine değinerek, “Kanın ne kadar önemli olduğunu anlatmak maksatlı burada Barış Pınarı Harekatına katılan aslanlarımızın, askerlerimizin olur da ihtiyacı olur hazırda, tedbiren bütün arkadaşlarımızla kan bağışında bulunmak için bir araya geldik. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın