Hatayspor’un yeni hocası gözünü zirveye dikti!

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, Osman Çalgın Tesisleri’nde ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelerek, takım hakkında değerlendirme yaptı.  Hedefi olan ve yakından tanıdığı bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Toysal, Hatayspor’u layık olduğu yere getireceğini belirtirken, 19 Ekim’de kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Adana Demirspor maçının hazırlıklarını da sürdürdüklerini ifade etti.

Takımın zirveye ortak olduğunu ve zirveden aşağı inmemeyi de düşünmediklerini anlatan Teknik Direktör Toysal’ın ilk basın açıklamasından önemli satır başları şöyle:

“Hatayspor’un öz evladıyız”

Hatayspor hedefi olan bir takım, önemli bir kulüp. Bizler de bunun farkındayız ve Hatayspor’a daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda arayışlar içindeyiz. İhtiyaç doğrultusunda buraya çağırıldık ve tabi ki gelemiyoruz diyemedik. Söz konusu Hatayspor ise böyle bir şansı olamayabiliyor insanın. Hatayspor’a hizmet etmek için buradayız. Bir önceki dönemde de dediğim gibi biz Hatay’ın, Hatayspor’un öz evladıyız. Futbol sahada oynanan bir oyun. Biz hedefi olan bir kulübüz ve bu hedef doğrultusunda göreve getirildik. Elimizden geldiğinin en iyisini ortaya koymak durumundayız. Tüm Hatay’ın desteğiyle inşallah sezon sonunda Hatayspor’u layık olduğu yere çıkartacağız.

“Takımı gözlemliyorum”

Henüz yeniyiz, önce takımın durumunu tespit edeceğiz. Zirveye ortağız, kendi içimizde eksiklikler varsa elbette bunları tamamlayacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımın seviyesini tam anlamıyla idrak ettikten sonra bu eksikler tamamlanacaktır. Tabii önce bir teknik adam olarak takımı gözlemlemem lazım. Fakat şu an radikal bir değişiklik kararım yok. Biz her zaman kendi doğrumuzu sahaya yansıtmak zorundayız.

“İyi giden havayı devam ettireceğiz”

Sürekli olarak maçları izliyordum. Ekip olarak karakterimizi takıma yansıtıp güzel sonuçlar almayı hedefliyoruz. Ufak tefek dokunuşlar illaki olacaktır. İyi giden havayı devam ettirmek zorundayız. Bu takım istediği zaman hocasız da maç kazanabiliyormuş. Bunu geçtiğimiz hafta oynanan Osmanlıspor maçında görmüş olduk. Ekibimle üç seneden beri birlikteyiz ve birbirimizi çok iyi tamamladığımızı düşünüyorum.

“Geleceğin hesaplarını yapıyoruz”

Geçmişe takılı kalmak bizlere bir fayda sağlamaz. Artık önümüze bakmak zorundayız. Geleceğin hesaplarını yapmaya başladık. Adana Demirspor maçı için çalışmalarımıza aralıksız devam devam ediyoruz. Rakibin analizini detaylıca yapıp inşallah maçta galip geleceğimizin inancındayız.”

Bir cevap yazın