Öğrencilerin spor malzemeleri Başkan Tosyalı’dan

Spor ve sporcu dostu başkan olarak bilinen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sakarya Spor Tesisleri’nde inceleme yaptıktan sonra, Bekbele Fatih İlkokulu öğrencilerine spor malzemesi desteğinde bulundu.

Yardımcıları ile birlikte futbol sahasında incelemelerde bulunarak çalışmarın biran önce tamamlanması için gerekli talimatları veren Başkan Tosyalı’yı okulda ise öğrenciler büyük bir sevgi seliyle karşıladı.

Amatör kulüplere saha müjdesi

Sakarya Spor Tesisleri’ni amatör takımlar için hazırladıklarını müjdeleyen Başkan Fatih Tosyalı,” Yapılacak olan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından çim sahamız amatör spor kulüplerimizin kullanımına açılacak. Belediye olarak spora, sporcuya ve amatör kulüplerimize imkânlar ölçüsünde desteğimiz devam edecek. Amatör kulüplerimizin temsilcileri ile görüşmelerimizde maçlarını ve idmanlarını yapacak bir saha talebinde bulunmuşlardı. Şimdi burayı onlara hazırlıyoruz” dedi.

Çalışmalar devam edecek

Eğitime ve spora her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, ”Her çocuk ve genç mutlaka sporun bir dalı ile uğraşmalıdır. Amatör ruhla yapılan, gönülden yapılan sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. spor için neler yapabileceğimize, spora uygun alanlar olup olmadığına ve nerede daha sağlıklı ve verimli spor alanları oluşturabiliriz diye incelemelerimiz devam ediyor” derken, öğrencilere mutlaka spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Bir cevap yazın