Tosyalı’dan İSDEMİR’e ‘Keyfli’ ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  İskenderun Demirçelik Fabrikası (İSDEMİR)Genel Müdürü Mesut Keyfli’yi ziyaret ederek, İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese büyük görevler düştüğünü belirtti.

Ülkemizin en büyük demir-çelik işletmelerinden biri olan İsdemir’in, çelik sektörünün gelişimi ve yassı mamül üretimi açısından başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Tosyalı, “İSDEMİR hem istihdam hem de ülke ve bölge ekonomisi açısından önemli bir görevi yerine getiriyor. İskenderun’un sanayisiyle, işletmeleriyle, limanıyla ülkemiz için stratejik önemdedir. İskenderun için el birliği ve güç birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu şehre bir taş daha koymak, bir adım daha ileriye taşımak için çaba gösteriyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Mesut Keyfli ise fabrikanın çalışmaları ile ilgili Başkan Tosyalı’ya bilgiler vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın