‘Hatay’ın En Teknolojik Okulu’nda online eğitim!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve derslerine yardımcı olabilecek amacıyla online eğitim sistemini hayata geçirdi.

Başkan Savaş, “Hatay’ın En Teknolojik Okulu” projesi kapsamında çocukların eğitimi desteklemek amacıyla ilkokul, ortaokul, lise ve YKS hazırlık öğrencilerinin faydalanabileceği online eğitim sisteminin ilk adımı olarak 4 bin 250 öğrenciye http://hatayokul.com adresi üzerinden kullanabilecekleri “Online Eğitim Sistemi”ne giriş şifrelerini dağıttı.

Bilgiyi daha eğlenceli ve akılda kalıcı hale getireceklerini ifade eden Başkan Savaş, “Geleceğin yöneticileri, idarecileri sizler olacaksınız, ama önce iyi bir eğitim almak bu yoldaki en önemli adımdır. Eğitim yolunda yapılacak her adımın ülkemizin ve milletimizin geleceği için yapıldığını bilerek sizler için hazırladığımız bu “İnteraktif Eğitim Sistemini” sizlere hediye ediyoruz. Ayrıca bu çalışmamızla sizlere, bilgiyi daha eğlenceli ve akılda kalıcı hale getirerek yardımcı olmanın gurunu taşıyoruz. Çalışmalarımızın sizlere faydalı olacağını umut ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın