Op. Dr. Sinan Erdoğan Gelişim’de

İskenderun Gelişim Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinan Erdoğan’ı da kadrosuna dâhil ederek hekim kadrosunu güçlendirdi. Ekim Ayı itibariyle Gelişim Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Erdoğan, bebek özlemi çeken çiftlere de infertilite tedavisi ile umut ışığı olacak.
Alanında uygulamış olduğu tedaviler hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Sinan Erdoğan, “Gebelik takibi ve doğum, yüksek riskli gebelikler, jinekolojik endoskopi (kapalı ameliyatlar), ürojinekoloji (idrar kaçırma), jinekolojik operasyonlar (kist, miyom, rahim alınma operasyonları) jinekolojik endokrinoloji ve infertilite (hormon bozuklukları ve kısırlık), genital estetik işlemlerini, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Op. Dr. Sinan Erdoğan Kimdir?
Kahramanmaraş doğumlu Op. Dr. Sinan Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2007-2008 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalışan Op. Dr. Sinan Erdoğan, 2008-2012 yılları arasında, İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 2012- 2014 yılları arasında Muş Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamlayan Op. Dr. Erdoğan, 2014-2019 yılları arasında İskenderun Devlet Hastanesi’nde çalıştı. Op. Dr. Sinan Erdoğan, 2019 yılı Ekim Ayı itibariyle de İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hizmet vermeye başlamıştır.

Bir cevap yazın