Anne – çocuk kampı ancak bu kadar keyifli olabilir

İskenderun Gençlik Merkezi, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde start verdikleri yılın ilk kampının ardından Arsuz Uluçınar Gençlik Kampı’nda düzenledikleri etkinlikle yeni sezona bomba gibi hazırlandığının adeta lansmanını yaptı.

Arsuz’da gerçekleşen, renkli ve bol eğlenceli anlara sahne olan anne-çocuk kampında anneler, çocuklarıyla birlikte uzun yıllardır unutulmuş olan bir çok oyunu oynayarak keyifli vakit geçirdi.  Sandalye kapmaca, matrak, ayakta balon patlama gibi bir çok oyunla renklenen  ve akşam da mangalda sucuk ekmek keyfiyle devam eden kampı Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da ziyaret etti. Seyyah yazar Cumali Miçooğulları’ nın söyleşisi ile devam eden kamp, gece sonunda açık havada sinema keyfi ile son buldu.

Gün doğarken uyanan anneler ve çocukları açık havada hem yürüyüş hem de çevre temizliği yaparak vakit geçirirken, kahvaltı ile evlerine doğru yola çıkan anne ve çocukları Gençlik Merkezi ekibine bu güzel akşam için teşekkür etti.

Etkinliklerimiz devam edecek!

Anne- çocuk kampı etkinliğinin devamının geleceğini belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Yeni sezonda yaz döneminde bolca eğlenen gençlerimizi yeniden okula adapte olma sürecine yardımcı olması açısından düzenlediğimiz anne- çocuk kampımız hem annelerden hem de çocuklarından büyük ilgi gördü. Bolca eğlenip bolca güldüler, bu da bizim için tek ödül zaten. Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı’ya ve Yazar Cumali Miçooğulları’na ziyaretlerinden dolayı tüm ekibim ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezimizin Gönüllü çalışan gençleri de bu gecede bizi yalnız bırakmadılar. Aslında en büyük teşekkür onların olmalı… Çünkü gönüllülerimiz bizim en büyük destekçimiz. Ve tüm ekibim yine büyük bir özveri ile çalıştı, bütün bu güzel anlar onların eseri. Bu yüzden onlara da ayrıca teşekkür ederim. Ve tabi ki Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü öğretmen ve velilerine de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, bir sonra ki kamp akşamında görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın