Arsuz Kaymakamı tam bir halk adamı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla kurum müdürleri ile birlikte düzenlediği halk buluşmasını bu kez Madenli Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karataş, Madenli Mahallesi Muhtarı Gazel Culha ve azaları ile kurum müdürlerinin eşlik ettiği toplantıda Kaymakam Sarı, muhtarlarla bazen bir araya gelip mahalleleri yakından takip ettiklerini, sorunlarını bildiklerini belirtirken, buna rağmen vatandaşla biraraya gelip mahallelerinde sohbet etmek istediğini dile getirdi.

Vatandaşların yol, dere ıslahı, kooperatif güzergahı problemi, balıkçıların barınma sorunu  esnafın sıkıntılarına kadar bir çok konuda sıkıntıları dinleyen Kaymakam Musa Sarı,  bazı konularda doğrudan ilgili kurumları arayarak çözümü için ricada bulundu, bir kısmını için de not alarak, ilgili kurumlara ileteceğini ifade etti.

Madenli Mahalle Muhtarı Gazel Culha da Kaymakam Sarı ve kuruma amirlerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, vatandaşlar da ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu. Halkın yanı sıra çocukların da sevgi seliyle karşılaşan Kaymakam Sarı, mahallede bulunan bir taziyeye de uğradıktan sonra, mahalleden ayrıldı.

Bir cevap yazın