Arsuz’da muhtarlarla ‘Özel’ toplantı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, mahallelerin sorunlarını öğrenmek ve muhtarların önerilerini dinlemek amacıyla muhtarlarla istişare toplantısında biraraya geldi.

Kaymakamlık Amfi Salonu’nda düzenlenen ve muhtarların özellikle Devlet Su İşleri, Orman Bölge Müdürlüğü ve Tedaş başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlardan ihtiyaçlarını dile getirdiği toplantıya Kaymakam Musa Sarı’nın yanısıra, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdür Vekili Abdulkasım Sarımehmet, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Açıkyol, İskenderun Tedaş Müdürü Mehmet Âli Tunç, Büyükşehir Belediyesi ve Hatsu temsilcileri, ilçe müdürleri, belediye meclis üyeleri ve ilçe genelindeki mahalle muhtarları katıldı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, özellikle toplantının organize edilmesine vesile olan ve ilçenin sorunları ile özel olarak ilgilenerek duyarlılık gösteren Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel başta olmak üzere , bölge müdürlerine, kurum amirlerine, teknik personellere ve muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda, Kaymakam Sarı ve Milletvekili Özel, muhtarların dile getirdiği mahallelerinin sorunlarına dair bölge müdürleri ve kurum müdürleri ile görüş alışverişi yaparak, sorunların çözümüne dair koordinasyon sağladı. Muhtarların talepleri ve önerilerinin tek tek not alındığı toplantıda, ayrıca ilgili kurumlarca gereğinin yapılmasına dair planlamalar da yapıldı.

Hatıra fotoğrafı çektiren muhtarlar, toplantının düzenlenmesinden dolayı Kaymakam Musa Sarı ve Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür etti.

Bir cevap yazın