İTSO’dan dostane ziyaretler

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte üyelerinin yanısıra esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte İTSO üyesi olan eğitim kurumlarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, Morven Konfeksiyon yetkilisi Ahmet Hayta ve çalışanları ile İris Optik’e konuk olduktan sonra, esnaflarla sohbet etti.

Oda olarak her fırsatta üyelerini ziyaret ederek, sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini anlatan Yılmaz, sorunları yerinde dinleyerek, çözüm yolları aradıktan sonra elde ettikleri verileri en yetkili mercilere ulaştırmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Temennimiz esnafımızın ekonomik yönden daha da iyi olmasıdır. İTSO yönetimi olarak sizlerin sorunlarını gerek odamızda gerçekleştirdiğimiz toplantılarla, gerek sizleri ziyaret ederek yerinde tespit ettiğimiz sorunların çözümüne yönelik özveri ile çalıştığımızı ifade etmek istiyorum. Esnaflarımız ve üyelerimiz bizler için çok değerlidir. Her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini karşılarında gören esnaflar da, “Sizlerin bizleri iş yerlerimizde ziyaret etmeniz, çayımızı, kahvemizi içmeniz, bizlere ne kadar değer verdiğinizi zaten göstermektedir. İskenderun esnafları olarak İTSO’dan memnunuz. Her zaman sizleri yanımızda görmekten onur ve mutluluk duymaktayız” diyerek, ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Bir cevap yazın