Türk Bayrağı, İskenderun’u inci gibi süsledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun’daki ikinci battı çıktı yapımı dolayısıyla Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan kaldırılan bayrağı, çalışmaların tamamlanmasının ardından aynı yarda yeniden göndere çekti.

Tayfur Sökmen Bulvarı Sanayi Kavşağı’nda düzenlenen bayrak törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 39. Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Kıdemli Albay Ragıp Taygan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve CHP İlçe Örgütü katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunup bayrağın göndere çekilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Lütfü Savaş, “İskenderun’da trafiği rahatlatmak adına çok güzel bir tesis yaptık. Bundan sonra İskenderun Halkı, Belen’den İskenderun çıkışına kadar trafiği çok rahat bir şekilde kullanabilecek. Tabi İskenderun’da trafiği rahatlatmak adına birkaç değişiklik daha yapacağız. Bunu da hızlı bir şekilde gerçekleştirip, trafiği daha da rahatlatacağız. Hem trafiği rahatlatmak hem de Tayfur Sökmen Bulvarı’na yakışır bir inci olan Bayrağımızı göndere çekmek üzere burada toplandık. Hepimizin aynı bayrak altında birlikte yaşadığı, milli ve manevi duygularımızı kabartan, bu ülkenin bağımsızlık simgesi bayrağımızı göndere çekiyoruz.. Bayrağımız hiçbir zaman gönderden inmeyecek ve bizler de bayrağımızın gölgesinde huzur, barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşayacağız ” derken, törene katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmanın ardından İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başta olmak üzere, ilçe protokolü İskenderun’a yapılan başarılı çalışmalarından ötürü HBB 3.Bölge Zabıta Amiri Mehmet Fatih Kayadelen, Dörtyol İtfaiye Amiri Fettah Arıkan, Dörtyol-Erzin Ulaşım Sorumlusu Ahmet Uygun ve 2. Bölge Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Sorumlusu Hakan Fatih Türkkan’a başarı belgesi takdim etti.

Bir cevap yazın