İlk galibiyet İskenderun için

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Mucur Yabanlı Sporu 2-1 mağlup etti. Sezona üç puanla fırtına gibi başlayan turuncu – mavili ekip oynadığı futbolla da göz doldurdu.

İskenderun’dan giden taraftarların da izlediği müsabakayı Adem Karakaya, Adem Uçarlı ile Arslan Sevinç hakem üçlüsü yönetti.

5 Temmuz İskenderunspor’a galibiyet getiren golleri 40. dakikada Ali Yıldırım, 86. dakikada Fırat Kaya atarken, ev sahibi Mucur Yabanlı Spor’un tek golünü 8. dakikada Mert kaydetti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından galibiyet sevincini taraftarlarla kutlayan futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.

Golcüleri kutladı

Maç sonrası, futbolcuların soyunma odasına giderek sevinçlerine ortak olan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı ve Kafile Başkanı Ahmet Keskin, takıma galibiyet getiren golleri kaydeden Ali Yıldırım ile Fırat Kaya’yı tebrik etti. Ali Yıldırım ise sevincini genç ve yetenekli futbolcu Fırat Kaya’yı havaya kaldırarak gösterdi.

5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, da maçtan 3 puanla ayrılan takımı ve teknik heyeti tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Galibiyet sevindirdi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yeni futbol sezonuna güzel bir başlangıç yapmaktan duyduğu sevinci şöyle dile getirdi, “Takımımız yeni yönetimi, yeni kadorusu ile sezon öncesi güzel bir kamp dönemi geçirdi. Yeni sezonda deplasmanda alınan bu galibiyet bizleri son derece memnun etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada özveri ile galip gelen futbolcularımızı tebrik ediyorum. Teknik heyet ve kulüp yöneticilerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu galibiyeti tüm İskenderunlulara armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın