Bu atölyede engelsiz yaşam var!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sahilde bulunan Engelsiz Atölyede eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi. Atölyede eğitim gören engelli bireyler tarafından oluşturulan engelsiz müzik korosunun çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Tosyalı, ayrıca koronun mini bir konserini de dinledi.

Engellilerin sosyal hayata kazandırılmasında yaptıkları her çalışmada yanlarında olacağını söyleyen Başkan Tosyalı, “Bugün burada olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Engelsiz atölyemizde düzenlenen mesleki eğitimlerle engelli bireylerimizin istihdam edilebilirlikleri arttırılıyor ve sosyo – ekonomik yönden gelişmelerini sağlanıyor ”dedi.

Tosyalı’ya teşekkür

Verilen eğitimlerden dolayı memnun olduklarını belirten engelli kursiyerler de, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ederek, “Burada oldukça verimli eğitimler alıyoruz. Sağ olsun hocalarımız bizimle yakından ilgileniyor. Bizlere bu fırsatı sağlayan Başkanımız Fatih Tosyalı olmak üzere, emeği geçen kurum ve kuruluşlardan Allah razı olsun” diyerek, memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Bir cevap yazın