Arsuz, büyükşehire fark attı!

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Hatay 1.Amatör Küme’ye yükselen Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü ligin ikinci haftasında Hatay Büyük Şehir Belediye(HBB) Sporu 4 – 2 mağlup etti.

Maç boyunca üstünlüğü hiç elinden bırakmayan Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü’ne galibiyet getiren golleri Cengiz, Ozan, Emre ve Fatih attı.

Lige Sümerspor’u 10-0  gibi tarihi bir fark atarak başlayan, ardından da HBBSpor’u 4 – 2 yenen Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü puanını 6’ya çıkardı.

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, galibiyet ve oyundan dolayı teknik heyet ve sporcuları kutladı.

Sezona 2’de 2 yaparak giren ve oynadığı futbolla da taraftarlarını mutlu eden Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübünün Teknik Direktörü Mustafa Zont da, “Futbolcularımı hem oyunlarından ve hem de alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Takım olarak iyi durumdayız. Sahada yapmak istediklerimizi  yaptık ve topun bizde kalması yönünde disiplinden kopmadık. Amacımız sezon sonunda mutlu sona ulaşmak” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın