Muhtarlarla, İŞKUR’da buluşma!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, muhtarlara yönelik düzenli olarak gerçekleştirdiği “Muhtarlarla Buluşma ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı”nı bu kez İŞKUR İskenderun Hizmet Merkezi Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Gündeme getirilen sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişare de bulunularak, çözüm odaklı çalışmalar yapılan Kaymakam İskender Yönden başkanlığında toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Mehmet Altunal, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Vekili Mehmet Gökçek ve ilgili/yetkili kurum amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda; Kaymakam İskender Yönden, ilgili/yetkili kurum amirleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin asayiş, güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı ve ulaşım gibi genel durumu hakkında istişare de bulundu.

Bir cevap yazın