Bu etkinlikte Vali ayrıcalığı var!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, öğrencilerin memnuniyetle davetini kabul ettiği Gazi Ortaokulu’nun aşure etkinliğinde, bütün öğrencilere kendi eliyle aşure dağıttı.

Güne öğrencilerin neşesiyle başlayan Vali Doğan, oldukça keyif aldığı etkinliğe katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Vali Doğan’ın bir süre öğrencilerle sohbet ettiği ve bizzat aşure dağıttığı etkinliğe Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Memursen İl Başkanı İsmail Bayraktar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Devlet olarak en büyük yatırımı geleceğimiz olan gençlerin eğitimine yaptıklarını söyleyen Vali Doğan, “Bu güzel ortamda sizlerle olmak beni çok mutlu etti. Okulunuzun adı Gazi Ortaokulu, 19 Eylül de Gaziler Günü. Güzel bir tevafuk. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize, güvenlik güçlerimize de sağlık, sıhhat diliyorum. Bir aşure programı var dediler, ben de memnuniyetle kabul ettim. Çocuklar bizim her şeyimiz. Bir defa anne baba olarak her şeyimiz, devlet olarak, millet olarak da geleceğimizsiniz. Sizler bu vatanın, bu toprakların umudusunuz. O yüzden en büyük yatırımı da sizlere yapıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz bu okula baktığımızda okulum fiziki niteliklerinin, okulun donanımının yeterli olması ve sizlerin de bu ortamda eğitim görmesi bizleri mutlu ediyor. Devlet olarak en büyük yatırımı eğitime yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sizleri iyi yetiştireceğiz ki gelecek yüzyılda bu millet refah içinde, huzur içinde yaşayabilsin. Bunun gayreti içindeyiz. Ben bu yolda emek sarf eden öğretmenlerimize, idarecilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bu programda benimle birlikte olduğunuz için, teşrif ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sizleri çok seviyoruz. Allah sizlere sağlık, sıhhat, huzur versin. İnşallah mutlu, huzurlu bir geleceğiniz olsun. Anne babalarınıza da selamlarımı iletin. Herkese hayırlı dersler diliyorum, afiyet olsun” dedi.

Bir cevap yazın