1,5 kebap yap usta.
Bol acılı olsun!
Kebap denince hemen akla ilk gelen Adana, Şanlıurfa ve İskenderun’dur. Kebapçılarda yenen bir yana, hafta sonlarında pişen kebapların tadı bir başkadır. Hemen hemen her yerde pişirilen kebap kokusu ortalığa yayılırken, nasıl da canımız çeker.
Gel de yeme!
Kuşbaşı
Kıyma
Ciğer
Dalak
Yürek
Hangisini canınız çekerse.
Acısız.
Acılı.
Bol acılı.
Birbuçuk.
Bir.
İsteyene duble.
Ye, yiyebildiğin kadar!
Servis de güzel olur.
Dürüm de…
Yanında salatası.
Turp.
Yeşillik.
Hele hele zerzevatsız olmaz.
Şalgam mı?
Ayran mı?
Ağız tadınıza göre tabii ki…
İddia ediyorum!
Ne Adana.
Ne de Urfa.
En iyi kebap İskenderun’da.
Tartışmasız!!!
Ekmeğin arasına şişi çekeceksin.
Biraz zerzevat.
Limon.
Acı biber de olacak.
Sar dürümü!
Afiyet olsun.
Ağız tadıyla yiyebilirsiniz.
Kebabın tadına doyum olmaz.
Nerden çıktı bu kebap demeyin şimdi?
Canınınız da çekti tabii ki!
Mutlaka bir nedeni vardır elbet!!!
Gündem, çooook acı çooooook!!!
Ekonomi acı!
Gidişat acı!
Eğitim acı!
Adalet acı!
Sağlık acı!
Evdeki mutfak acı!
Acı o kadar çok ki!
Ağzımızın yanmadığı gün yok!!!
Ve…
Yüreğimizin acımadığı an yok!!!
‘ACI’larla yaşamaya alıştırdılar!!!
Acılı kebap bu acıyı bastırsın istedim!
Afiyetle yemeye devam!!!!!!