Şehit Umut Sakaroğlu adı Arsuz’da ölümsüzleşti

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında şehit düşen Arsuzlu Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu’nun adı okulda ölümsüzleşti. Karaağaç Mahallesi’ndeki Şarkkonak Akdeniz İlkokulu’nun adı Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu olarak değiştirildi.

Şarkkonak Mahalle Muhtarı Yusuf Keskin,  terör saldırısında kahramanca çarpışarak şehit düşen Sakaroğlu’nun adının Akdeniz İlkokulu’na verilmesini mahalle sakinlerinin memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, bu kararda emeği geçenlere pankartla teşekkür etti.

Karaağaç Şarkkonak Mahalle Muhtarı Yusuf Keskin’in astırdığı pankartta şu ifadeler yer aldı: “28.06.2016 tarihinde kahramanca çarpışarak şehit olan mahallemizin evladı, kardeşimiz Umut Sakaroğlu’nun adını sonsuza kadar yaşatmak adına Karaağaç Akdeniz İlkokulu’nun adı Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu olarak değiştirilmiştir. Bu hususta verdikleri destekten dolayı okul yönetimine, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan Dönmez’e, Arsuz Kaymakamı Sayın Musa Sarı’ya, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Kemal Karahan’a ve Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan’a Karağaç Halkı adına teşekkür ederim. Kahraman şehidimizin ruhu şad olsun.”

Bir cevap yazın