Başkan harekete geçti.. Sıra sizde!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Anıt Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde vatandaşları hareketli yaşama teşvik etmek amacıyla ip atladı.

Avrupa’da her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Avrupa Hareketlilik Haftası” dolayısıyla  Atatürk Anıt Alanı’nda yavaş bisiklet sürme, paten slalom yarışı, tek teker bisiklet sürme yarışı, top sektirme yarışması, bebek emekleme yarışması, step aerobik, baba çocuk yarışması, matrak ve top fırlatma yarışması düzenlendi.

Her yıl Avrupa Komisyonu tarafından Eylül ayı içerisinde dünyanın her yerinde kutlanan “Avrupa Hareketlilik Haftası”nın bu yıl ki “Güvenli Yürüyüş ve Bisiklet Kullanımı” teması çerçevesinde İskenderun’da da etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız; sürdürülebilir kentsel ulaşımı teşvik ederek toplu taşımaya teşvik etmek, bisiklet kullanımını artırmak ve ulaşım alışkanlıklarını değiştirerek daha sağlıklı alternatifleri  değerlendirmektir. Bu nedenle, daha fazla yürüyelim, daha fazla bisiklete binelim. Etkinliklerimize katılan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çeşitli etkinliklere eşlik eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve yardımcıları, daha sonra çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Bir cevap yazın