Kortların kralı; Haydar Cem Gökpınar

Kortların kralı, Hatay Büyükşehir Belediyespor’un genç yıldızı Haydar Cem Gökpınar, TEB 12 YAŞ Türkiye Şampiyonası’nda da rakip tanımadı.

 Türkiye Tenis Federasyonu(TTF)’nun Ankara’da düzenlediği 14 Yaş Kızlar ve Erkekler TEB Türkiye Şampiyonası’nda tek erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Haydar Cem, başarılarla dolu kariyerine bir yenisini daha ekledi.

4 ayrı kategoride 103 erkek ve 82 kadın olmak üzere toplam 185 sporcunun katıldığı turnuvada rakiplerini saf dışı bırakarak şampiyonluğa ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesporlu milli tenisçi Haydar Cem, şampiyonluk kupasını TTF Başkanı Cengiz Durmuş’un elinden alırken,  şampiyon olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, daha büyük başarılara imza atacağının mesajını verdi.

Haydar Cem’in gelişiminin çok iyi olduğunu ifade eden Antrenörü Mehmet Doğan, “Bir turnuvayı daha şampiyon tamamladığımız için mutluyuz. Haydar Cem çok çalışıyor ve bunun karşılığını alıyoruz. Gelecek vadeden başarılı bir sporcu. Genç sporcumuza ve bize güvenen, desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, kulüp başkanımız Nihat Tazearslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın