Arsuz, resimlerle bir başka güzel!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçenin sokaklarında hayat bulan sanatsal çalışmaları arttırdı. Rhosus Antik Kent’in yeniden canlandığı sokak, gözünüze artık eskisi gibi gelmeyecek, resimlerle daha çok ilginizi çekecek.

Kaymakam Sarı, devam eden Rhosus Antik Kent çalışmaları kapsamında beyaz – mavi renklerinin ön plana çıktığı sokakta daha önce kelebek, bisiklet ve yeşil yapraklarla kombinlenen kadın figürününe bu kez uçan balon, çiçek sulayan kız ve rengarenk çiçekler arasındaki salıncak grafitini ekletti.

Fotoğraf tutkunları ile yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gören Rhosus Antik Kent sokağındaki sanatsal çalışmalar son günlerde gelinlerin de dış çekimi için yeni gözde mekanlar oldu.

Geleneksel mimarinin korunduğu sokakta keyifle yürürken gözünüze takılacak olan birbirinden ilgi çekici resimler muhteşem fotoğraf karelerine hayat verirken, vatandaşlar Rhosus Antik Kent ve sanatsal çalışmalarla Arsuz’u daha da güzelleştirme çabasından dolayı Kaymakam Musa Sarı’ya teşekkür etti.,

Arsuzlu vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetleri dile getirirken, sanatsal çalışmaları sosyal medyada “Çocukluğumuzdan beri yüzlerce kez geçtiğimiz bu sokaktan şimdi geçerken içimiz açılıyor” diyerek paylaştı.

Bir cevap yazın