‘Teşekkürler Fatih Tosyalı.. Turuncu mavi renkleri canlandırdın’

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 5 Temmuz İskenderunspor, 2019-2020 futbol sezonunu düzenlediği muhteşem bir törenle açtı. Taraftarın uzun süren özlemine son veren açılışta İskenderun 5 Temmuzspor yönetim kurulu ve yeni sezonda turuncu – mavi renkli formayı giyecek futbolcular sahaya tek tek anons edilerek taraftara tanıtıldı.

Tribünlerdeki coşkulu ve heyecanlı taraftarlara İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun İlçe Jandarma Komutan Yüzbaşı Ferit Gül, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları ile iki kulübün yöneticileri de eşlik etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, iki takıma da yeni sezonda başarılar dilerken,  yenilenen kadrosuyla 5 Temmuz İskenderunspor’un da, Hatayspor’un da başarıya ulaşacağına inandığını söyledi.

Hatayspor: 6 – 5 Temmuz İskenderunspor: 1

Skordan ziyade sporun barış, kardeşlik ve birleştirici gücünü yansıtan hazırlık maçında, Hatayspor İskenderunspor’u 6 – 1 mağlup etti. Hatayspor’a galibiyet getiren golleri 10. ve 14. dakikada Caner Hüseyin Bağ, 60., 69. ve 90.’ncı dakikada Mirkan Aydın, 74. Dakikada Idır Oualı atarken, İskenderunspor’un tek golünü ise Haşim Ateş kaydetti.

Futbol ve gol adına keyif veren karşılaşmanın bitiminde taraftarlar, sevinçlerini İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya turuncu mavi renkleri canlandırdığı için teşekkür etti.

Bir cevap yazın