Müdürün eşine acı vedası

Niğde’de geçirdiği trafik kazasında yaralanan Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün aynı kazada hayatını kaybeden eşi Zuhal Karabörk,  Osmaniye’de toprağa verildi.  

Cenaze için Niğde’de tedavi gördüğü hastaneden ambulans helikopteri ile getirilen Müdür Karabörk, cami avlusuna da sedye üzerinde geldi. Karabörk, güçlükle ayakta durmasına rağmen, hayat arkadaşını ayakta ön safta yer alarak son yolculuğuna uğurladı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Merkez Hamidiye Camisi’nde Zuhal Karabörk için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kilis Valisi Recep Soytürk, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay’dan da atanmış ve seçilmişlerin yanısıra çok sayıda işadamının da katıldığı törende Adana İl Müftüsü Hasan Çınar’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu da dua etti. Kılınan ikindi namazının ardından Zuhal Karabörk’ün naaşı Şebablı Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Bir cevap yazın