Siyasi hoşgörünün merkezinde İskenderun var

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, siyasi parti ilçe başkanlarının ziyaretinde, ilçenin gelişmesi ve kalkınması notasında herkese görevler düştüğünü söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, CHP İlçe Başkanvekili Semir Çıtanak, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis grup başkan vekillerini ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ortak paydalarının İskenderun olduğunu vurguladı.

Ortak akıl çok önemli Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka hizmet noktasında siyasi partilerin temsilcileri iletişim halinde olduklarını belirterek, “Halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında istişarelerimizi sürdürüyoruz. Her zaman diyalog halindeyiz. Siyasi partilerimizin başkanları ve meclis grup başkanvekillerimiz ile bir aradayız. Hepimizin farklı düşünceleri olabilir, âmâ hepimizin amacı bu güzel İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmektir. Bundan sonra da hep birlikte sevgili İskenderunlu hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her mahalleye, toplumun her kesimine kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz Bu çerçevede her türlü öneri fikre ve düşünceye

Bir cevap yazın