Abdelkader, yuvaya döndü

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor, geçen sezonun sonunda yollarını ayırdığı Belçikalı Hind Ben Abdelkader ile yeniden 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen yıl oynadığı oyunla taraftarın sevgisini kazanan ve mavi – beyazlı takımın başarısına büyük katkı sunan 1,72 metre boyunda 24 yaşındaki Abdelkader ile yeniden kontrat imzalayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, “Hind Ben Abdelkader’i yeniden takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İki yıl Hatay forması giyen Abdelkader’in skorer kimliği ve atletizmiyle takıma önemli katkılar verdiğini kaydeden Bayraktar, “Abdelkader, bu sezonda organizasyonumuza hem skor hem de liderlik konusunda büyük katkılar vereceğine inanıyorum.  O da bizimle devam etmeyi çok istedi ve imzaları attık. Hind Ben Abdelkader, bizden biri. Hatay’ı ve Hatay’da oynamayı çok seviyor ve istiyor. Taraftarlarla iletişimi, taraftarın ona olan sevgisi muhteşem. Antrenörü ile oynamayı çok seviyor. Burada mutlu ve iki yıl daha bizimle olacak. O artık daha tecrübeli ve oyununu çok ilerletti” dedi.

Bayraktar, Avrupa’nın en skorer oyuncularından birinin tekrar takımlarında olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

https://twitter.com/i/status/1169140019975663618

Bir cevap yazın