Tenisin bir numarası; Haydar Cem

Tenis kortlarında göğsümüzü kabartan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Haydar Cem Gökpınar, 14 Yaş Turnuvasına iki birincilikle damga vuran isim oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen turnuvada,  şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyen Gökpınar,  hem teklerde, hem çiftlerde birincilik elde ederek, tenisin bir numarası olduğunu da bir kez daha tescilledi.

Kortlarda elinden gelenin en iyisini yaparak her turnuvayı şampiyonlukla taçlandıran Haydar Cem Gökpınar, tenisin altın çocuğu lakabıyla anılırken, üst üste elde ettiği başarılarla birlikte son olarak elde ettiği iki birincilikle lakabının hakkını da vermeyi başardı.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, de Türkiye’nin teniste parlayan yeni yıldızı haline gelen Hatay’ın tenisteki ilk ve tek Milli Sporcusu Haydar Cem Gökpınar’ın 14 Yaş Yaz Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğu yayınladığı mesajla kutladı. Arsuz’lu olan Haydar Cem Gökpınar’ın başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Güven, “Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen “14 Yaş Yaz Kupasında” şampiyon olan, Arsuz Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdür Vekilimiz İsmail Gökpınar’ın oğlu Haydar Cem Gökpınar’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın