Güzel kalpler mutluluğa kenetlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Basın – Yayın Müdürü Mehmet Tokdemir ile yine HBB çalışanlarından Müge Yaman’ın nikâh töreninde mutluluk rüzgârları esti. Başarılı çalışmalarının yanısıra, dürüst ve beyefendi kişiliğiyle çok sevilen Mehmet Tokdemir ve güzelliğiyle dikkat çeken Müge Yaman’ın mutlu günlerine çok sayıda davetli tanık oldu. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın nikâhını kıydığı yakışıklı damat ile güzel gelinin gözleri sevgiyle parlıyordu.

Hatay’ın en gözde tarihi ve mükemmel mekânlarından The Shahut Hotel’de yapılan nikâh törenine CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Suzan Şahin, damat ile gelinin çalışma arkadaşları ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın nikâhı kıyarken yaptığı espriler salonda neşeli bir hava oluştururken, Başkan Savaş genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.

Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir ile HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan’ın nikâh şahitliği yaptığı tören sonrası evlilik cüzdanı gelin ve damata birlikte teslim edildi.

Tokdemir ve Yaman Aileleri, konuklarla tek tek ilgilenirken, Müge – Mehmet Tokdemir çifti kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın