Arsuz’u zafer coşkusu sardı

Şanlı Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması kahramanlık destanıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümü Arsuz’da törenlerle kutlandı.

Kutlama programına; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ünsal Kızıl, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti teşkilatlarının ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye meclis üyeleri, şehit aileleri ve gaziler, askeri erkân, emniyet personeli , mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ünsal Kızıl ve Belediye Başkanı Asaf Güven’in Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından, ilçe protokolü kamu kurum ve kuruluşları, ilçe müdürleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, askeri erkân ve diğer katılımcılar ile bayramlaştı.

Kent Meydanı’nda Ata’nın manevi huzuruna Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi , günün anlam ve önemine yönelik konuşma, şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterilerinin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın