İskenderun geceleri artık daha renkli!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Çelikkol ile birlikte, İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan iskele ve anıt alanındaki görsel ve dekoratif aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Sahil şeridinde yapılan incelemede, Başkan Tosyalı ile Cumhuriyet Başsavcısı Çelikkol ilçeye estetik bir estetik bir görünüm kazandıran iskeledeki dekoratif led ışıklandırmalar hakkında vatandaşların da fikirlerini sordu. Ortaya çıkan tabloyu çok beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederken, Başkan Tosyalı da halkın memnuniyetinin öncelikleri olduğunu söyledi.

Ortaya çıkan tabloyu çok beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederken, Başkan Tosyalı da halkın memnuniyetinin öncelikleri olduğunu söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  “Daha önce imzalanan protokol gereği Cumhuriyet Başsavcılığının himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından iskele ve anıt alanı çevresinde dekoratif led ışıklandırma çalışması yapılıyor. Amacımız hem iskeleyi ve anıt çevresini aydınlatmak, hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmak. Büyük bir özen gösterilerek yapılan çalışmalar, kısa bir süre içerisinde tamamlanacak” dedi.

Bir cevap yazın