Fenerbahçe’den Hatay’a 2 flaş transfer

Yeni sezona ‘Süper Lig’ parolasıyla başlayan TFF 1. Lig temsilcisi Hatayspor, Fenerbahçe forması giyen orta saha oyuncuları Samed Karakoç ve Abdurrahman Canlı ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı. Bordo – beyazlı takımın yöneticilerinin uzun süredir ilgilendiği iki genç ve yetenekli oyuncu resmi olarak Hatayspor kadrosuna dahil oldukları imzayı, kulüp başkanı Aydın Toksöz ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katıldığı törenle attı.

Şanssızlıklardan uzak, başarılarla dolu ve sonu Süper Lig olan bir sezon olması temennisinde bulunan Başkan Lütfü Savaş, “Hatayspor’a iki çok önemli oyuncu aldık. Eski kadromuzu hemen hemen koruduk. Bu sene direkt şampiyon olmak istiyoruz. Bu hedefimize katkı sunacak olan iki sporcumuzla beraber, takıma başarılar diliyorum. Hatayspor’umuzun başarısı için yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde Samet Karakoç ve Abdurrahman Canlı’nın kulübümüze transferinin gerçekleşmesinde bizlere sonsuz desteklerini sunan ve imkanlarını seferber ederek büyük yardımları dokunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç ile transferlerin gerçekleşmesinde büyük çaba sarf eden hemşehrimiz, kardeşimiz Dr. Hasan Turunç’a tüm Hatay adına teşekkür ederim” dedi.

Yeni transferlerle ilgili dip not!

22 yaşındaki sağ bek Abdurrahman Canlı ile 22 yaşında ve 1.70 boyundaki Sağ Kanat oyuncusu Samed Karakoç, 2018-19 sezonunu Tarsus İdman Yurdu’nda kiralık olarak geçirdi.

Samed Karakoç, 2018-19 sezonunda 33 karşılaşmaya çıkarken, söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 9 kez havalandırıp, 1 golün pasını verdi. Samed’in Fenerbahçe ile olan kontratı 2020 yılına kadar devam ediyor.  2020 yılında sözleşmesi sona erecek olan Abdurrahman Canlı ise geçtiğimiz 29 maçta sahaya çıktı.

Bir cevap yazın