Nardüzü Gençleri rakip tanımadı

Türkiye Futbol Federasyonu, Hatay ASKF ve Arsuz Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen TFF Plaj Futbolu Arsuz Etabı şampiyonu Yeni Demo AVM adlı takımla Nardüzü Gençleri oldu. Karaağaç Plajı’ 4 takımın üç gün boyunca şampiyonluk için mücadele ettiği turnuva hem sporculara hem de izleyenlere büyük heyecan yaşattı. Kıyasıya mücadelenin ardından, Arsuz Belediyesi ve Yeni Demo AVM’nin mücadelesinin galibi Yeni Demo AVM turnuvanın şampiyonu olurken, Öz Bülbül Mühendislik ikinci, Arsuz Belediyesi ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim eden Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ilçenin her zaman dinamik bir kent olduğunu belirterek, “Arsuz Belediyesi olarak, ilçemizdeki canlılığa katkı sağlamak için hem kültürel hem de sportif faaliyetlerimizi devamlı canlı kılmaya gayret ediyoruz. Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilen Arsuz Fest ve Milyonfest’ten sonra her yıl, Futbol Federasyonumuz tarafından düzenlenen ve bizim de destek olduğumuz Plaj Futbolu Arsuz Etabını bu yıl da tamamladık. Keyifli bir futbol mücadelesi seyrettik. Şampiyonumuz,  Türkiye genelinden takımların katılacağı turnuvada ilçemizi Alanya’da temsil edecek. Arsuz, sporu seven ve plaj futboluna önem veren bir kent. Şampiyon olan takımımız başta olmak üzere mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum. Bizim gözümüzde hepsi şampiyon olmuştur. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen TFF ’ye, Ayhan Dik’e ve tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik tarafından Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e plaket takdim edildi.

Bir cevap yazın