Her veda, yeni bir başlangıç!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, son Yüksek Askeri Şura kararları ile İskenderun Deniz Üs Komutanı iken Akdeniz Bölge Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Ercan Kireçtepe onuruna veda yemeği verdi.

Yelken Kulübü’nde düzenlenen yemeğe Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden’in yanısıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ve eşi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve eşi, 8.Komando Tuğay Komutanı Albay Orhan Akkurt ve eşi, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ve eşi katıldı.

Kaymakam Yönden, Mersin Akdeniz Bölge Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Ercan Kireçtepe’ye İskenderun’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi ve günün anısına plaket takdim etti.

“VEDA ZİYARETLERİ

Akdeniz Bölge Komutanlığı’na atanan İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, bugün de Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın ardından, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya veda ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun Deniz Üs Komutanlığı görevine yeni atanan Albay Fuat Gedik ile birlikte Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tuğamiral Kireçtepe’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Doğan, Albay Gedik’e de ‘Hatay’a hoş geldiniz’ diyerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Komutanımızın yeni görevinde de başarılı olacağına yürekten inanıyor, bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde kendilerine ve ailesine sağlık, huzur ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın