Bülent Serttaş Yayladağı konserini iptal etti

19. Yayladağı Aba Güreşi Kültür ve Sanat Festivali’nde konser vermek üzere Hatay’a gelen Türk Halk Müziği sanatçısı Bülent Serttaş, şehit cenazesi dolayısıyla konserini iptal etti.

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan Hataylı Özel Harekat Polisi Ali Uçar’ın şehadet haberini öğrenen sanatçı, selamlama konuşmasının ardından kendisini dinlemeye gelenlere konseri iptal ettiğini açıkladı.

Büyük bir heyecanla Hatay’a geldiğinin altını çizen Serttaş, zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polisin şehadet haberini alınca çok üzüldüğünü belirtti.

İçinden bir şey söylemek gelmediğini aktaran Serttaş, “Gecesini gündüzüne katarak bizlerin rahatça uyuyabilmesi için toprağa düşen bu canlar henüz toprağa bile verilmemişken, bize burada eğlenip türkü söylemek değil, şehidimizin acısını yaşayıp paylaşmak düşer. Hatay’ımızın, tüm milletimizin başı sağ olsun. Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. İnşallah ileriki bir tarihte tekrar sizlerle bir araya gelip sevincinize ortak olurum” dedi.

Bir cevap yazın