İskenderun Etabı tamamlandı, Arsuz etabı başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İskenderun Belediyesi ile Hatay ASKF tarafından organize edilen TFF Plaj Futbolu İskenderun etabı şampiyonu İskenderun Meydan FC oldu. Üç gün süren ve kıyasıya mücadelenin sergilendiği turnuvanın final maçında Legend İskenderun’u 3-2 mağlup eden İskenderun Meydan FC’yi şampiyonluğa taşıyan golleri Özgür Bayır, Cemil Ersöz ile Aziz Kaya kaydetti. Turnuvanın ikincisi Legent İskenderun’un gollerini de Aziz Kaya (KK) ile Erkan Taşdöğen attı. Diğer karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun’u 4-3 yenen İskenderun Yargı Akademi  de üçüncülük elde etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, turnuvada emeği geçen TFF Plaj Futbolu Milli takım Teknik Direktörü Emrah Aykurt’a, TFF Bölge Antrenörü İbrahim Okutan’a, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik’e, Ünlü sunucu Oktay Sarı’ya, Masör Cuma Tan’a teşekkür plaketi takdim takdim ederken, ayrıca dereceye giren takımlara da kupa ve madalyalarını dağıttı.

Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de spora verdiği destekten dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile geçmiş dönemlerde Plaj Futboluna hizmetleri bulunan Murat Ünal’a plaket takdim etti.

Arsuz Etabı başlıyor

İskenderun etabının tamamlanmasının ardından, bugün TFF Plaj Futbolu Arsuz etabı start alacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Hatay ASKF ve Arsuz Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenecek turnuva da 23-25 Ağustos tarihleri arasında 3 gün sürecek.

Bir cevap yazın