‘Herkes için çalışıyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim kurulu ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve İkinci Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve partililerin eşlik ettiği ziyarette, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Cantürk”ün göreve gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken,  “İnanıyoruz ki iyi bir eğitimci olarak, üstlendiği sorumluluk, bilgi birikim ve tecrübeleriyle hizmettin de en iyisini halkımıza aktaracağına inancımız tamdır. Görevinde başarılar dilerim” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tayfun Cantürk ise nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İlçe yönetimine ve Kadın Kollarına teşekkür ederek “Bizleri bu göreve layık gören Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Burada göreve geldiğim günden bu yana hiçbir insan ve parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalışıyorum. Bizler ayrıştırıcı değil, birlikte güzel hizmetler yaparak ülkemize ve şehrimize katkı sunmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret etmenizden dolayı sizlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir cevap yazın