İskenderun’da plaj futbolu şöleni

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), İskenderun Belediyesi ile Hatay ASKF’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Plaj Futbolu Ligi İskenderun Etabı, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın başlama vuruşuyla start aldı.

İskenderun Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleşen ve 3 gün sürecek olan şampiyonanın ilk günkü karşılaşmalarını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, TFF Plaj Futbolu Milli takım Teknik Direktörü Emrah Aykurt, Hatay ASKF Başkan yardımcısı Ayhan Dik, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, TFF Bölge Antrenörü İbrahim Okutan ile çok sayıda spor adamı ile sporseverler izledi.


Şampiyonanın başlama vuruşunu yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bütün takımlara başarılar dilerken, deniz kenti İskenderun’da böyle bir turnuvanın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Plaj Futbolunun susmayan adamı olarak bilinen Oktay Sarı’nın sunuculuğunu yaptığı müsabakaları Klasman hakemi Mehmet Bayraktaroğlu, Erdal Turunç, Murat Yurttaş ile Özgür Akbaş yönetti. Sarı, hem futbolcular hem de seyircilerden büyük ilgi görürken, esprili yorumları ve hareketleriyle de sporseverlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Zevkli ve bol gollü geçen müsabakaların ilk gününde alınan sonuçlar şöyle.
İskenderun Meydan Gençlik FC :  3 – İskenderun Yargı Akademi 2 Leged İskenderun: 8- 5 Temmuz İskenderunspor: 3.

Bir cevap yazın