İskenderun’a değer katmak isteyenler dikkat!

İskenderun Belediyesi , katılımcı belediyecilik anlayışıyla internet sayfası üzerinden ‘Vatandaş Memnuniyet  Anketi’ni başlattı.

Vatandaşlar tarafından belirlenecek olan anket çalışmasında yapılan hizmetlerin başarı ve önem derecesi yine vatandaşların vereceği cevaplarla belirlenip bu kapsamda bir yol izlenecek.  

Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’nin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretileceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Katılımcı belediyecilik anlayışımızla ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’mizi başlattık. Bu anket, belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanmaktadır. Anket ile İskenderun Belediyesinin hizmetleri vatandaşlarımız tarafından değerlendirilecek, talep ve istekleri de bu ölçüde belirlenecek. Anketimize katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Kıymetli hemşerilerimizden isteğimiz,  İskenderun’a değer katmak için hazırlamış olduğumuz ankete katılarak İskenderun’umuzun geleceğine birlikte yön vermeleridir. Ankete katılmak için http://www.iskenderun.bel.tr/vatandas linkini takip edebilirler” dedi.

Bir cevap yazın