Geleceğe yön verdi!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Toplum Yararına Program(TYP) Sosyal Çalışma Projesi(SÇP) kapsamında üniversiteli gençlerle istişare toplantısı yaptı.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ziya Yüksel, İskenderun Çalışma ve İş Kurumu İlçe Müdürü Mehmet Yüksel ve SÇP kapsamındaki üniversiteli gençler katıldı.

Sosyal Çalışma Projesi  (SÇP) kapsamında kamu kurumlarında görevlendirilen üniversiteli gençler ile sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam Yönden, projeye yönelik fikir alışıverişi yapmanın gençlerin sosyal yaşamına ve çalışma hayatına katkı sağlayacağını belirtti.

SÇP ile ilgili gençleri bilgilendiren Yönden, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca yürütülmekte olan Sosyal Çalışma Programı (SÇP); İŞKUR işbirliği ile kamu kurumlarında uygulanmakta olup, sizin gibi üniversite öğrencilerimizin bir yandan kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalışabilmeleri, bir yandan da mesleki niteliklerini geliştirebilmeleri adına yapılan bir uygulamadır” dedi.

Bir cevap yazın