Asaf Güven Ankara’yı fethetti

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İller Bankası ile bakanlıklardaki hizmetlerin takibini yapmak ve işleyişini hızlandırmak amacıyla Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi. İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim ile İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy’u makamında ziyaret eden Başkan Güven, Arsuz’a yapılması gereken hizmetler ve ilçenin ihtiyaçlarına yönelik finansal desteğin sağlanmasının önemine dikkat çekti.

Karaağaç ve Nardüzü Mahalleleri’nin yollarının asfaltlanması başta olmak üzere vatandaşların taleplerini yerine getirmek ve Arsuz’a değer katan projelere imza atmak için İller Bankası’nın kapısını aralayan Başkan Güven, “Arsuz’un hak ettiği değeri alması için tüm kapıları aralıyoruz. Halkımızla ve tüm kurumlarla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, şehrimizi daha da güzelleştirip yarınlara taşıyacağız. Halkımızdan aldığımız destekle doğru ve güçlü adımlarla çağdaş bir kent yolunda değişim ve gelişim için ilerliyoruz” dedi.

İller Bankası’ndaki ziyaretlerinin ardından üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği(TBB)’ni de ziyaret eden Başkan Güven, TBB’nin ilk kadın Başkanı aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hayırlı olsun dileğinde bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı da olan Şahin ile Arsuz hakkında fikir alışverişi yapan Başkan Asaf Güven, belediye hizmetleri hakkında da Başkan Şahin ile istişarede bulundu.

Bir cevap yazın