Hatay’ın en ‘Özel’ milletvekili!

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, hiçbir parti ve kurum ayırımı yapmadan gittiği ziyaretlerde Hatay’ın sorunlarını çözme odaklı çalışıyor. Çalışma temposuyla Türkiye’nin en hareketli milletvekillerinden biri olma özelliği taşıyan Abdulkadir Özel, vatandaşlarla çok güzel bir bağ oluşturuyor.

Günün her saatinde esnaf ziyareti, vatandaşlarla buluşma ya da bir kurum ziyaretinde tüm ekibiyle birlikte halkın içinde olan Özel, vatandaşa büyük güven verdi.

Protokol mensuplarıyla birlikte halkla buluşan ve sorunları çözme konusunda büyük gayret sarfeden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ankara’daki etkin bağlarını da Hataylılar için değerlendiriyor.

Gittiği her yerde sevgi çemberiyle karşılanan Abdulkadir Özel’i bağırlarına basan vatandaşlar, “O, bizim en özel milletvekilimiz” diyerek sevgilerini ifade ediyor.

Ak Parti Genel Merkezi ve hükümetteki özel yerini bilen vatandaşlar, her sorunlarında Milletvekili Abdulkadir Özel’in kapısını çalıyor.

Ziyaretler dışında, milletvekili irtibat ofisinde vatandaşları ve bürokratları dinleyen Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in, hiçbir mesai kavramı olmadan hizmetlerini sürdürmesi büyük takdir topluyor.

Bir cevap yazın